Kim jesteśmy?

Zakład Mięsno - Wędliniarski "Rzeźnik" to firma rodzinna założona w 1989 roku.

Zajmujemy się produkcją wyrobów mięsnych i podrobowych, opartych na tradycyjnych recepturach, przekazywanych z pokolenia na pokolenie.

Branża ,w której działamy, wymaga od nas zatrudniania osób, dla których zaangażowanie, staranność i odpowiedzialność są trwałymi cechami.
Na początku swojej działalności firma zatrudniała zaledwie kilka osób.
W ciągu ostatnich lat, idąc z duchem czasu, firma intensywnie się rozwinęła i zdobyła uznanie klientów na lokalnym rynku, co spowodowało znaczne zwiększenie liczby osób zatrudnionych w zakładzie. Początkowo zaopatrywaliśmy jedynie kilka lokalnych sklepów.
Z biegiem czasu ,zdobywając zaufanie konsumentów, liczba chętnych odbiorców znacznie powiększyła się.
Zwiększenie produkcji oraz urozmaicenie asortymentu spowodowało konieczność doskonalenia zakładu. W latach 2011-2012 wdrożono system jakości HACCP.

nasza historia

  • 1989 - założenie firmy i rozpoczęcie produkcji wyrobów wiejskich dostarczanych do pierwszego własnego sklepu

  • 1995 - poszerzenie asortymentu o nowe wyroby

  • 2006 - otwarcie kolejnego sklepu

  • 2008 - rozwój dystrybucji na rynku lokalnym (Łódź, Zgierz, Aleks. Łódzki, Dobroń)

  • 2009 - w sklepach firmowych pojawia się pakowanie hermetyczne na życzenie klienta

  • 2011 - otwarcie nowego mobilnego punktu sprzedaży

  • 2011-
    2012
    wdrożenie w zakładzie zasad HACCP


  • 2012 - otwarcie następnego sklepu firmowego

  • 2013-
    2015
    modernizacja zakładu i urządzeń do przetwórstwa mięsnego

Jakość

Nasze produkty są wyjątkowe, mają niepowtarzalny smak i aromat.

Na naszą jakość składa się m.in:

Zaangażowanie, profesjonalizm i zdowolenie Klienta są dla nas najważniejsze.